20 χρόνια

Εκδρομές στην Πράγα και Μάλτα  Εκδρομή, ξενάγηση, ξενοδοχείο, μουσεία ....

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210 32 40 101

Μέλανας Δρυμός - Χαϊδελβέργη - Αλσατία

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Φώτα

5 ΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις: 

23 & 24/12/2011

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

****

5 μέρες

 1ST-DAY

1η ΜΕΡΑ

Αθήνα - Φρανκφούρτη - Χριστουγεννιάτικη αγορά! Χαϊδελβέργη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Φρανκφούρτη και άμεση μεταφορά στην παραμυθένια Χαϊδελβέργη από τις ομορφότερη πόλεις της Γερμανίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νέκαρ, που κυλάει γαλήνια κάτω από την Σκιά του επιβλητικού κάστρου. Τακτοποίηση στο εξαιρετικό ξενοδοχείο μας NH HEIDELBERG 4* . Στην συνέχεια περιήγηση στην Χαϊλδεβέργη με το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της Γερμανίας (14ος αιώνας ). Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο με τα ωραιότατα κτήρια μπαρόκ και την πλατεία της αγοράς. Μετά την περιήγησή μας στην πόλη θα επισκεφθούμε το Κάστρο για να θαυμάσουμε την πόλη πανοραμικά και την θέα προς το ποτάμι Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο με την πλούσια Χριστουγεννιάτικη αγορά. O τόπος είναι μαγικός κάτω από τις μυρωδιές του κάστανου και της κανέλλας που την κατακλύζουν τις άγιες αυτές ημέρες. Στην Πλατεία Κommarkt, όπου γίνεται αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού, μπορείτε να απολαύσετε ζεστή σούπα και βάφλες. Στην Μarktplats, θα αντικρύσετε ένα χωριό από ξύλινα καπέλα και στην πλατεία του Πανεπιστημίου σας περιμένει ένα carousel για να σας ταξιδέψει στον χρόνο. Το βράδυ πλούσιο Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 2ND-DAY

2η ΜΕΡΑ

Μελανας Δρυμός - Καταρράκτες Τρίμπερκ - Μπάντεν Μπάντεν - Χρόνια Πολλά!

Πρόγευμα και πορεία για την καρδιά του Μέλενα Δρυμού. Κατά την διαδρομή μας θα θαυμάζουμε τα δάση από πεύκα, τις καταπράσινες πεδιάδες, τα γραφικά ξύλινα σαλέ, τους φασιανούς, τα ελάφια και γενικά το έντονο λαογραφικό χρώμα πλησιάζοντας το παραμυθένιο χωριουδάκι Τρίμπερκ με τους καταρράκτες του, μέσα στο δάσος το «χωριό των κούκων», εκεί κατασκευάζονται τα γνωστά σε όλους μας ξύλινα ωρολόγια «κούκοι». Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το χριστουγεννιάτικα στολισμένο Μπάντεν Μπάντεν, φημισμένη λουτρόπολη, γνωστή από τους Ρωμαϊκούς χρόνους, σύντομη επίσκεψη εξωτερικά των λουτρών Καρακάλλα και περίπατος στην Λιχτεντάλερ Αλέ στις όχθες του ποταμού Οος με το καζίνο και το πάρκο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην Χαϊδελβέργη.
 3RD-DAY

3η ΜΕΡΑ

Στρασβούργο (Αλσατία)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Γαλλία την Αλσατία, όπου θα επισκεφθούμε το αρχηγείο του Ευρωκοινοβουλίου το πανέμορφο Στρασβούργο . Θα δούμε την "Μικρή Γαλλία" με τα πολυάριθμα γεφύρια πάνω από τα κανάλια του ποταμού Ιλ και μισοξύλινα σπιτάκια. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην Χαϊδελβέργη.
 4TH-DAY

4η ΜΕΡΑ

Χαϊδελβέργη

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στην μαγευτική και ρομαντική Χαϊδελβέργη για να χαρείτε την μοναδική αυτή πόλη.
 5TH-DAY

5η ΜΕΡΑ

Φρανκφούρτη - Χριστουγεννιάτικη αγορά - Αθήνα

Πρόγευμα και η λίγος χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την Φρανκφούρτη, άφιξη στην μητρόπολη του χρήματος, τη Φρανκφούρτη, που θεωρείται από τα πιο σημαντικά , οικονομικά και πολιτιστικά κέντρα όχι μόνο της Γερμανίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Περιήγηση του ιστορικού κέντρου και παραμονή για λίγες ώρες στην Χριστουγεννιάτικη αγορά της. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Παραλαβή δωματίων 14:00 Παράδoση δωματίων 12:00
Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει, εάν το επιβάλλουν οι συνθήκες

Περιλαμβάνονται

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Φρανκφούρτη-Αθήνα με Lufthansa & Aegean
 • 4 νύχτες στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας NH HEIDELBERG 4*
 • Περιηγήσεις, επισκέψεις ως πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν.
 • 4 μπουφέ πρωινά στο ξενοδοχείο
 • Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ (για όσους το επιλέξουν)
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών
 • Αρχηγός /συνοδός του γραφείου μας

 

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων καιεπίναυλος καυσίμων 149
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Είσοδοι σε μουσεία/χώρους και ότι είναι προαιρετικό.
 • Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο (δηλώνεται & πληρώνεται με την εγγραφή σας στο γραφείο μας).

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΟΦΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 2103240101 ή στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Κάντε κράτηση τώρα!

Fields marked with * are requiredMedia